Головна/Новини/

Вийшло оновлення “Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України” (версія 1.2.44.1)

Вийшло оновлення “Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України” (версія 1.2.44.1)

01 лютого 2018

Оновлення можна завантажити на сайті https://releases.1c.eu

Нове у версії 1.2.44.1 “Бухгалтерія сільськогосподарського підприємства для України”:

КАСОВІ ОПЕРАЦІЇ

Відображення змін законодавства

  • Постанова Правління Національного Банку України від 29 грудня 2017 № 148 “Про затвердження Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні”
  • Реалізовано нові форми касових документів і звітів:
    – Відомість на виплату готівки;
    – Прибутковий касовий ордер (форма № КО-1);
    – Видатковий касовий ордер (форма № КО-2);
    – Журнал реєстрації прибуткових і видаткових касових документів (форма № КО-3);
    – Журнал реєстрації прибуткових і видаткових касових документів (форма № КО-3а);
    – Касова книга (форма № КО-4).

РЕГЛАМЕНТОВАНА ЗВІТНІСТЬ

Основні економічні показники роботи сільськогосподарських підприємств (форма №50-сг)

  • Реалізовано нову форму звіту згідно з Наказом Держстату України №127 від 06.06.2017 р.
  • Реалізовано заповнення нової форми у FREDO Звіт і вивантаження звіту у формат XML

Податкова декларація плати за землю

  • Реалізовано нову форму звіту згідно з Наказом Міністерства фінансів України від 16 червня 2015 № 560 (в редакції наказу Міністерства фінансів України від 23.01.2017 № 9) (за новим класифікатором).
  • Додано довідник “Цільове призначення земель”.
  • Для коректного заповнення колонки “Категорія земель” у звіті необхідно вказати відповідні категорії земель у довіднику “Підрозділи організацій” (поля).

01.07.2022

Інструкція: Облік надання виробничих послуг в програмах BAS АГРО

Читати більше

29.06.2022

Як відобразити витрати на ремонт та модернізацію техніки в "BAS АГРО. Бухгалтерія"

Читати більше

28.06.2022

Інструкція: Облік мобілізованих співробітників з обмеженими можливостями в BAS АГРО

Читати більше

Виникли питання?

Залишайте заявку на консультацію спеціаліста