Головна/

Політика конфіденційності

РАСК. ІН-АГРО цінує і зберігає конфіденційність особистої інформації користувачів сайту inagro.com.ua.

Данні користувача

Користувач при внесенні реєстраційних даних на сайті добровільно погоджується з цією політикою і на отримання інформації про продукти та послуги від компанії «РАСК. ІН-АГРО».

Заповнюючи заявку на сайті http://inagro.com.ua користувач надає свої персональні дані і дає згоду на обробку, зберігання і використання своїх персональних даних відповідно до частини 5 статті 6 Закону України «Про захист персональних даних».

Мета збору особистої інформації

Дані, надані користувачами при заповненні реєстраційної форми (ім’я, телефон, e-mail) на сайті inagro.com.ua використовуються для підготовки спеціальних пропозицій продуктів і послуг РАСК. ІН-АГРО.
Інформація, надана користувачем через реєстраційну форму, використовується для відправки на зазначену електронну пошту листів розсилки (про акції, цікаві новинки, нові програмні продукти, спеціальні пропозиції). Ім’я та телефон необхідні для особистого звернення, надання консультації.

За користувачем залишається право відмовитися від розсилки. Тоді його ім’я та електронну адресу буде автоматично видалений з бази даних. Для цього достатньо всього одного кліка миші на відповідному пункті, який є в кожному отриманому листі.

Вся надана інформація не передається третім особам.

Сайт inagro.com.ua використовує знеособлену інформацію про користувачів сайту з сервісу Google Analytics, а саме збір даних про переміщення відвідувачів по сайту. Така інформація дає можливість покращувати і вдосконалювати роботу сайту, орієнтуючись на інтереси відвідувачів і створювати цікавий для користувачів контент.

Обробка персональних даних

РАСК. ІН-АГРО обробляє персональні дані користувача тільки в разі їх заповнення і відправки користувачем самостійно через реєстраційні форми на сайті inagro.com.ua.

РАСК. ІН-АГРО обробляє знеособлені дані про користувача в разі, якщо це дозволено в настройках браузера користувача.

Захист персональних даних

Для забезпечення конфіденційності інформації про користувачів ми застосовуємо різні заходи безпеки, в тому числі адміністративні та технічні. Ми несемо відповідальність за збереження отриманих даних. Кожен співробітник компанії РАСК. ІН-АГРО усвідомлює важливість дотримання необхідних заходів контролю.

Але, не дивлячись на високий рівень забезпечення збереження ваших персональних даних, користувачеві теж необхідно дотримуватися певних правил. Працюючи в Інтернеті, будьте обережні і не поширюйте свої особисті дані.

Наші розробники роблять все можливе, щоб запобігти можливості витоку інформації, необґрунтованого використання і зміни персональних даних. Але завжди є ризик незаконного злому системи, що може створити умови для отримання даних іншими людьми.

При змінах в політиці конфіденційності, користувачі будуть проінформовані листом на їх електронну пошту. Для з’ясування питань безпосередньо з адміністрацією сайту, можна відправити лист за адресою marketing@inagro.com.ua.