Головна/Каталог програм/

ІН-АГРО: Управління хлібобулочним виробництвом

Програмний продукт “ІН-АГРО: Управління хлібобулочним виробництвом” дозволяє автоматизувати різні ділянки хлібобулочного і кондитерського підприємства: від обліку матеріалів до планування виробництва.

Автоматизація різних ділянок хлібобулочного і кондитерського виробництва:

  • оперативний облік виробництва
  • облік в експедиційному відділі
  • бухгалтерський і податковий облік
  • формування економічних звітів і розрахунок собівартості
  • кадровий облік і розрахунок заробітної плати

Ведення обліку в повній відповідності з вимогами законодавства України.

20 000+

робочих місць автоматизовано фахівцями РАСК. ІН-АГРО

Інструментарій успішного керівника

Переваги для власників

Прозорість процесів, що протікають у бізнесі

Довіра до цифр, які надаються менеджерами

Мінімізація впливу людського фактору

Управлінський функціонал для аналізу і планування

Істотне підвищення ефективності управління підприємством

Надання нових можливостей у веденні бізнесу

Тотальний контроль для керівників

Функціонал для гнучкого управління ресурсами

Можуть бути автоматизовані

Дирекція

Планово-економічний відділ

Виробничі цехи

Відділ головного технолога

Відділ збуту та відділ забезпечення

Склади матеріалів і готової продукції

Бухгалтерія та відділ кадрів

Адміністративно-господарський відділ

Відділ капітального будівництва

Можливості програмного продукту ІН-АГРО: Управління хлібобулочним виробництвом

Cкладський облік

  • Оперативний складський облік сировини і матеріалів у розрізі місць зберігання за ордерною схемою
  • Дооцінка партій під час вступу первинних документів
  • Можливість одночасної дооцінки декількох накладних та ордерів
  • Відображення товаро-транспортних накладних з можливістю підключення до електронних ваг при надходженні борошна на підприємство
  • Можливість ведення обліку борошна та інших сипучих продуктів у бункерах
  • Можливість руху борошна між бункерами, використання проміжних бункерів
  • Облік борошна та інших сипучих продуктів в тарному зберіганні (мішках)

Оперативний облік у програмі “ІН-АГРО: Управління хлібобулочним виробництвом”

  • Облік вологості в бункерах
  • Можливість отримання середньозваженої вологості борошна в бункері з урахуванням прибутків та витрат
  • Формування сумішей борошна з урахуванням рецептур і середньої вологості для кожної продукції
  • Можливість фіксації вологості борошна на зміну як на конкретну одиницю продукції так і в цілому

Виробнича лабораторія

  • Формування рецептур на хлібобулочні вироби. Рецептури формуються на вихід готової продукції з розрахунку на 100 кг борошна за базової вологості
  • Розрахунок норми витрат сировини декількома способами – на задану вагу основної сировини і на задану кількість готової продукції
  • Управління округленням при розрахунках
  • Нормування кількості зворотних відходів на рівні специфікації
  • Управління рецептурами, формування планових і технологічних рецептур на зміни
  • Можливість роботи з аналогами номенклатури

Управління виробництвом у програмі “ІН-АГРО: Управління хлібобулочним виробництвом”

  • Формування звітів по виробництву по кожній зміні
  • Автоматичний розрахунок витрат сировини на виробництво за нормами відповідно до урахування вологості борошна
  • Облік фактичних витрат сировини на виробництво з поділом на брак і готову продукцію
  • Автоматичне створення типових виробничих документів. Дані документи контролюються системою на предмет розбіжності з документами роботи зміни
  • Можливість закриття зміни з блокуванням всіх створених документів від змін

Оперативний облік виробництва у програмі ” ІН-АГРО: Управління хлібобулочним виробництвом”

  • Автоматичне формування акту передачі сировини між змінами з розподілом залишків за місцями їх наявності (в опарі, в печі, в заквасці)
  • Автоматичне формування документів переміщення готової продукції на експедиційні склади
  • Формування всіх змінних звітів за встановленими формами
  • Облік тари і пакувальних матеріалів

Облік браку у програмі ” ІН-АГРО: Управління хлібобулочним виробництвом”

  • Облік браку (виробничий, експедиції, від покупців)
  • Розрахунок усушки браку
  • Облік перетворення браку в сухарі, крихту і т.д.
  • Можливість роботи з браком від покупця як через повернення так і через закупівлю з контролем перевищення ліміту
  • Повторне використання браку у виробництві
  • Розрахунок собівартості продукції з урахуванням матеріальної складової браку (повторне використання)
  • Можливість роздільного обліку витрат на брак і готову продукцію

Експедиція

Автоматизація роботи експедиції реалізована в нашому програмному продукті у вигляді чотирьох блоків:

  • Формування маршрутів і адрес доставок
  • Формування заявок
  • Формування маршрутних листів
  • Звіти водія

Формування маршрутів та адрес доставок

  • Контроль взаєморозрахунків як по кожній торговельній точці, так і в цілому по контрагенту
  • Принцип роботи з контрагентами базується та тому, що є необхідність відслідковувати взаєморозрахунки як по кожній торговельній точці, так і в цілому

Формування заявок

  • Прийом замовлень на продукцію (по телефону, на підставі попереднього замовлення)
  • Спрощена система приймання та обробки замовлень з використанням шаблонів
  • Швидка фільтрація замовлень з відображенням загальної кількості продукції на замовлення
  • Відстеження стану замовлень (прийнятий, відвантажено, доставлений)
  • Формування плану на виробництво, коригування та доповнення плану на підставі замовлень покупців

Формування маршрутних листів

  • Управління відвантаженням продукції покупцям за маршрутами, адресами доставки
  • Пакетне формування документів для покупця
  • Звіт водія про фактично доставлену продукцію
  • Облік помилково направленої продукції
  • Облік браку та поверненої продукції від водіїв

Звітність

  • Широкий функціонал типової звітності по всім підсистемам
  • Розроблено ряд виробничих, економічних і експедиційних звітів, які дають можливості для аналізу даних і прийняття відповідних рішень

Ви зможете позбутись усіх турбот, пов'язаних з переходом на програму

Впровадження обраної системи

Впровадження обраної системи

Досягнення поставлених цілей і очікуваних результатів від проєкту автоматизації багато в чому залежить від якості впровадження системи

Супровід програми від розробника

Супровід програми від розробника

Професійна підтримка від Центру супроводу продуктів 1С:Підприємство та BAS

Відгуки наших клієнтів

4000+

підприємств працюють в програмах РАСК. ІН-АГРО

ТОВ Комерційно-виробнича фірма «Рома»

Раніше на підприємстві використовували типову конфігурацію “1С:Підприємство 7.7” і галузевий програмний продукт іншого розробника. Для отримання інформації необхідно було формувати звіти з різних джерел і об’єднувати їх в один, що впливало на оперативність прийняття рішень і контроль роботи всіх підрозділів в реальному часі. Багато звітів формувалися вручну окремими користувачами з використанням таблиць Excel. Також вручну проводилися розрахунки собівартості продукції.

Керівництвом підприємства було вирішено впровадити єдину систему обліку. За основу нової системи обрано програмний продукт “Управління виробничим підприємством для України” і спеціалізоване рішення “ІН-АГРО: Управління хлібобулочним і кондитерським виробництвом для України”. Ці рішення в комплексі надають можливість побудови єдиної інформаційної системи для обліку та управління на підприємстві, яке виробляє хлібобулочні вироби.

ТОВ "Контакт плюс"

Лого Шостка хліб

Багато років фахівці ТОВ «Контакт плюс» вели управлінський та бухгалтерський облік, формували звітність, використовуючи різні облікові системи на базі продуктів 1С:Підприємство, а також таблиці Excel.

З метою створити систему управлінського та бухгалтерського обліку, формувати єдину інформаційну базу для бухгалтерів, кадровика, економіста, комірника, оператора та майстрів цеху керівництвом підприємства було прийнято рішення автоматизувати виробництво борошно-круп’яної промисловості у першому пріоритеті.

Підрядником було обрано РАСК. ІН-АГРО – компанію, яка спеціалізується в автоматизації промислових і сільськогосподарських підприємств та має галузеві IT рішення.

Для досягнення поставленої цілі впроваджені програмні продукти Управління виробничим підприємством та ІН-АГРО: Управління хлібобулочним та кондитерським виробництвом.

Вартість програми

Вартість залежить від кількості користувачів, юр. осіб,  необхідності в інтеграції з іншими системами та обладнанням

 

Для розрахунку вартості звертайтесь за тел.:

(067) 470-93-70

(063) 975-28-18

Залиште заявку і ми Безкоштовно

  • проведемо Вам індивідуальну презентацію,

  • зробимо індивідуальний розрахунок вартості